Po dvoch ťažkých korona rokoch sa nesmierne tešíme, že môžeme spoločne pre vás pripravovať podujatie (ne)konferencia Gastrolove, ktoré bude 23.9. 2022 v Elektrárňa Piešťany.
Tento rok sme si pre vás pripravili zaručený mix kvalitných spíkrov, skvelého jedla, koláčov, live cookingu, úžasnej kávy a nebudú chýbať ani spirity. To všetko za nekonkurenčnú cenu 30 € – polovicu zo sumy dokonca venujeme na OZ O nás, teda urobíte aj dobrý skutok.
Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste – riad je plne kompostovateľný, ktorý nám láskavo venovala firma WGO. Vodu by sme chceli čapovať do fľašiek. Odporúčame preto i svoje vlastné fľašky na vodu, či keepcupy.
Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.
Aký program sme si pre vás pripravili? *aktualizované
Hlavná sála
8:45 – 9:00 Registrácia
9:05 – 9:15 Zahájenie podujatia županom TTSK, Jozefom Viskupičom, privítanie moderátorom a organizátorom
9:20 – 9:50 Peter Szabó, Coffeein – cesta kávy z farmy do vašej šálky
10:00-10:45 Peter Duranský a Jaroslav Žídek – zisk Michelina, cesta k Bocuse d´OR a spolupráca s kolegom
10:50-11:10 Eduard Bukovini – Ako priniest do kuchyne kvalitu, ušetriť a vytvoriť skvelú atmosféru pri servírovaní
11:15-11:30 coffee break- Stredná Hotelová škola Ľudovíta Wintera Piešťany
11:30-12:00 Simona Myslikovjanová – ako podporiť Growth Mindset
12:00-12:45 obed – degustácia od Wasabi.stro a Versh
12:50-13:20 Lucia Mešková – od inzerátu k dokonalému zamestnancovi – alebo aby vám ľudia viac prichádzali než odchádzali
13:30- 14:15 Panelová diskusa s Miškou Králikovou – Stvorila som sen a čo ďalej? odpovedajú dámy z konceptov Od aďky, Inspiro, Collette a Rebarbora
14:20-14:50 Dominika Onofrejová – za úspechom je množstvo pravidiel. A tie treba dodržiavať.
14:55-15:20 coffe break – Rebarbora Trnava
15:25- 16:00 Panelová diskusia s Martinom Papaiom, gastroredaktorom StartitUp:
Ako pracovať s mládežou – odpovedajú Petra Ďurčeková Doubletree by Hilton
Bratislava, Ľuboš Rácz Záhir, Lucia Ratkovská Versh a Lukáš Špilák Šimák Zámok Pezinok
16:00 Záver a tombola
Gastrolove Zet- pre študentov a mladých duchom 🙂
malá sála (kapacita 30 osôb
11:30- 12:00 Peter Duranský a Jaroslav Žídek – práca s mládežou – ako si vychovať budúceho šéfkuchára?
14:20-14:50 workshop: Milan Markovič Effectix: O tom, čo môžete urobiť pre Google a čo vie Google urobiť pre vás
na programe ešte usilovne pracujeme a chystáme pre vás viac prekvapení a silných mien.
Na čo sa ešte môžete tešiť keď si zakúpite lístok?
Súčasťou sú aj bezplatné degustácie, pitný režim, catering i obed.
- naši pražiari vás prevedú svojim kávovým svetom a spoznáte nové chute
- počas celého dňa budete piť štýlovo vodu od Aqua Angels, ktorú si kedykoľvek dočapujete
- milujete sladké? o koláčiky núdza nebude. Postarajú sa o ne profesionáli z okolia.
- profesionáli na kuchyne, AZ Gastro vám vybavia kuchyňu a zážitkové varenie bude od wasabi.stro z Ivanky pri Dunaji a z Versh zo Senca.
- zrelaxujete sa v záhrade Elektrárne
- spoznáte množstvo skvelých ľudí z HoReCa v neformálnom prostredí
- a nazbierate množstvo cenných kontaktov
Príďte vlakom, autobusom, odvezte sa s kolegami. Piešťany sú eko friendly a Elektrárňa Piešťany je hneď vedľa stanice.
Tešíme sa na vás!