(ne)konferencia Gastrolove 2022

Po dvoch ťažkých korona rokoch sa nesmierne tešíme, že môžeme spoločne pre vás pripravovať podujatie (ne)konferencia Gastrolove, ktoré bude 23.9. 2022 v Elektrárňa Piešťany.

Tento rok sme si pre vás pripravili zaručený mix kvalitných spíkrov, skvelého jedla, koláčov, live cookingu, úžasnej kávy a nebudú chýbať ani spirity.  To všetko za nekonkurenčnú cenu 30 € – polovicu zo sumy dokonca venujeme na OZ O nás, teda urobíte aj dobrý skutok.

Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste – riad je plne kompostovateľný, ktorý nám láskavo venovala firma WGO. Vodu by sme chceli čapovať do fľašiek. Odporúčame preto i svoje vlastné fľašky na vodu, či keepcupy.

Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.

Aký program sme si pre vás pripravili? *aktualizované

Hlavná sála              

8:45 – 9:00              Registrácia

9:05 – 9:15              Zahájenie podujatia županom TTSK, Jozefom Viskupičom, privítanie moderátorom a  organizátorom

9:20 – 9:50             Peter Szabó, Coffeein – cesta kávy z farmy do vašej šálky

10:00-10:45           Peter Duranský a Jaroslav Žídek – zisk Michelina, cesta k Bocuse d´OR a spolupráca s  kolegom

10:50-11:10           Eduard Bukovini – Ako priniest do kuchyne kvalitu, ušetriť a vytvoriť skvelú atmosféru pri servírovaní

11:15-11:30              coffee break- Stredná Hotelová škola Ľudovíta Wintera Piešťany

11:30-12:00              Simona Myslikovjanová – ako podporiť Growth Mindset

12:00-12:45              obed – degustácia od Wasabi.stro a Versh

12:50-13:20              Lucia Mešková – od inzerátu k dokonalému zamestnancovi – alebo aby vám ľudia viac prichádzali než odchádzali

13:30- 14:15              Panelová diskusa s Miškou Králikovou – Stvorila som sen a čo ďalej? odpovedajú dámy z konceptov Od aďky, Inspiro, Collette a Rebarbora

14:20-14:50              Dominika Onofrejová – za úspechom je množstvo pravidiel. A tie treba dodržiavať.

14:55-15:20              coffe break – Rebarbora Trnava

15:25- 16:00              Panelová diskusia s Martinom Papaiom, gastroredaktorom StartitUp:

                                  Ako pracovať s mládežou – odpovedajú Petra Ďurčeková Doubletree by Hilton          

                                  Bratislava, Ľuboš Rácz Záhir, Lucia Ratkovská Versh a Lukáš Špilák Šimák Zámok Pezinok

16:00                           Záver a tombola

               

              

               

Gastrolove Zet- pre študentov a mladých duchom 🙂

malá sála (kapacita 30 osôb              

11:30- 12:00               Peter Duranský a Jaroslav Žídek – práca s mládežou – ako si vychovať budúceho šéfkuchára?

14:20-14:50               workshop: Milan Markovič Effectix: O tom, čo môžete urobiť pre Google a čo vie Google urobiť pre vás

na programe ešte usilovne pracujeme a chystáme pre vás viac prekvapení a silných mien.

Na čo sa ešte môžete tešiť keď si zakúpite lístok?

Súčasťou sú aj bezplatné degustácie, pitný režim, catering i obed.

  • naši pražiari vás prevedú svojim kávovým svetom a spoznáte nové chute
  • počas celého dňa budete piť štýlovo vodu od Aqua Angels, ktorú si kedykoľvek dočapujete
  • milujete sladké? o koláčiky núdza nebude. Postarajú sa o ne profesionáli z okolia.
  • profesionáli na kuchyne, AZ Gastro vám vybavia kuchyňu a zážitkové varenie bude od wasabi.stro z Ivanky pri Dunaji a z Versh zo Senca.
  • zrelaxujete sa v záhrade Elektrárne
  • spoznáte množstvo skvelých ľudí z HoReCa v neformálnom prostredí
  • a nazbierate množstvo cenných kontaktov

Príďte vlakom, autobusom, odvezte sa s kolegami. Piešťany sú eko friendly a Elektrárňa Piešťany je hneď vedľa stanice.

Tešíme sa na vás!

Kúpte si lístok tu.