Čo je v kuchyni v malom bistre už zbytočný náklad a naopak, čo v nej nesmie chýbať? Prečo je dôležité, aby si zamestnanci ctili etiketu? Čo prezradí neupravený účes o čašníkovi? Ako vyzerá manuál pre zamestnanca a čo v ňom nesmie chýbať? Praktické otázky, na ktoré dostanete praktické odpovede – od ľudí z praxe.
19. septembra 2019 sa v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre ( Halenárska 407/2) uskutočnila druhá (Ne)konferencia Gastrolove , oficiálny prvý ročník, kde naši spíkri previedli hostí témami, na ktorých sa množstvo podnikateľov v gastre popálilo.
Čo všetko bolo pre hostí pripravené?
- spíkri – ľudia z praxe, odborníci v svojej oblasti, ktorí dokážu poradiť a nabitý sprievodný program
- konferencia sa konala vo veľkorysom priestore krásnej trnavskej Synagógy
- free kávový catering
- live cooking a degustácie
- networking
Podujatie malo aj charitatívny charakter.
Program 1. ročníka (Ne)konferencie Gastrolove v trnavskej Synagóge:
Môj život s kávou – Šimon Staš (BOTTOVA • Coffee • Brunch • Gineria)
Ako poskladať vínny lístok v podniku a „tradičné vína“ v modernej gastronómii – Miroslav Balla (Selaví)
Ikony v kuchyni – Miloš Staněk (Potten & Pannen Staněk)
Etiketa v gastronómii – Simona Myslikovjanová (SiMyCo)
Ako profesionálne vybaviť kuchyňu – René Kotlas a Rado Skurčák (AZ Gastro)
Live Cooking – obedná prestávka
Marketingové tajomstvá najlepších: Čo funguje a čo nie – Simona Budinská (Kavickari.sk)
Čo by mal zvládnuť pokladničný systém – Zuzana Vojteková (Papaya POS)
Panelová diskusia: Cenotvorba – Luxusná kuchyňa vs. foodtruck vs. kaviareň na dedine – Tomáš Tejbus (Folks), Andrej Križan (Chef”s Truck) Viktor Meszároš (Café Štefánik)
Ako vytvoriť manuál pre zamestnancov, aby boli skutočne šťastní? – Maria Krišová a Karol Ryník (Purista)
Panelová diskusia:Krízový manažment – Ako dostať podnik z červených čísel– Oto Kóňa (NYC Corner), Michal Fajin (Prírodné Jodové Kupele Číž a.s.), Adriana Rakovská (Caffe Caffe)
Tešíme sa na vás na ďalšom ročníku. Pozrite si fotogalériu z podujatia: