Prosíme všetkých ctených účastníkov (ne)konferencia Gastrolove, aby prišli načas a zvolili čo najekologickejšiu cestu na event. Elektrárňa Piešťany sa nachádza hneď vedľa vlakovej stanice. Možnosť parkovania je v priľahlých uličkách, alebo na platenom parkovisku pri stanici. Event je ovplyvnený myšlienkou zero-waste, prineste si, prosíme, preto i svoju vlastnú fľašku na vodu & keepcup na kávičku 🙂
9:00 | Zahájenie eventu županom TTSK Jozefom Viskupičom | |||
9:30-10:00 | Taliansky podnikateľ na Slovensku, Fabio Bortollini, priblíži tému enogastronómie a jej dôležitosti | |||
10:00-10:50 | Autor prvej vegánskej zero- waste reštaurácie na svete, Vojtech Végh vám ukáže ako na zero- waste v profesionálnej kuchyni. Vyspovedá ho Ján Chovanec, šéfredaktor VisitChef | |||
10:50-11:00 | Coffee break v podaní Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera | |||
11:10- 12:00 | Ako na dotácie v praxi? | |||
12:00-12:45 | Obed v podaní spoločnosti KEMA a Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera | |||
12:50-13:40 | Študenti ako nosný artikel. V diskusii vyspovedáme riaditeľa Šimák Zámok Pezinok, riaditeľa Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera a majiteľku boutiquového konceptu Collette a súťaže pre študentov budúcich šéfkuchárov, Next Chef | |||
29.9.2023 | ||||
9:00:00-9:15 | Príhovor moderátora a organizátorky | |||
9:20-10:00 | Tajomstvo najlepších. Aká bola cesta za úspechom oceňovaných šéfkuchárov Daniela Tilingera, Lukáša Heska a Martina Nováka? diskusia s Janom Visit Chef | |||
10:00-10:30 | Ako si vybrať víno do prevádzky? Poradí vám Miroslav Balla zo Selaví. | |||
10:30- 10:45 | Coffee Break od J58 Sandwich bar | |||
10:45 – 11:30 | Ako motivovať kľúčových zamestnancov v gastronómií? Prezradí vám lektorka Lucia Mešková. | |||
11:30 – 12:10 | Ako na dobrý web prevádzky? Poradia Imrich Kováľ a Katka Ďurčová | |||
12:10 – 13:00 | Obed – live cooking v podaní hotela Thermia Palace ***** a spoločnosti KEMA | |||
13:00 – 13:45 | Autentický leader s top CEO žien v ĆR v kategórií interim & HR, Simonou Myslkovjanovou | |||
13:45 – 14:30 | Ako pracovať s bonitnou klientelou? Diskusia s Tatianou Nevolnou z KOCR Piešťany s manažmentom z hotela Thermia Palace *****, Hotela Lomnica ***** a Double Tree by Hilton Bratislava **** | |||
14:30 – 14:50 | Coffe Break v podobe francúzskeho snenia od Rebarbory z Trnavy | |||
14:50 – 15:40 | Ako vytvoriť podnik, ktorý prežije – a možno aj nie? Miška Králiková vyspovedá Ivet Novotnú – Ivet.sk, Mareka Beníkovského z Aurelica na Liptove a Viliama Pavlovského z Chlieb a Láska. | |||
15:45-16:30 | Exkluzívny hosť z Londýna Rastislav “Rasty” Kasár a jeho kávová cesta za úspechom | |||
16:30 | Tombola |

29.9. 2023 workshopy pre Gastrolove generácia ZET:
10:45 -11:30 Milan Markovič Effectix : Zvýraznite svoju firmu na Googli vďaka Google Place
13:00 – 13:45 Ako na dokonalé PR vášho podniku, alebo ako zaujať média so Simonou Budinskou z Kavickari.sk