Program (ne)konferencia Gastrolove 2023

Prosíme všetkých ctených účastníkov (ne)konferencia Gastrolove, aby prišli načas a zvolili čo najekologickejšiu cestu na event. Elektrárňa Piešťany sa nachádza hneď vedľa vlakovej stanice. Možnosť parkovania je v priľahlých uličkách, alebo na platenom parkovisku pri stanici. Event je ovplyvnený myšlienkou zero-waste, prineste si, prosíme, preto i svoju vlastnú fľašku na vodu & keepcup na kávičku 🙂

9:00Zahájenie eventu županom TTSK Jozefom Viskupičom
9:30-10:00Taliansky podnikateľ na Slovensku, Fabio Bortollini, priblíži tému enogastronómie a jej dôležitosti
10:00-10:50Autor prvej vegánskej zero- waste reštaurácie na svete, Vojtech Végh vám ukáže ako na zero- waste v profesionálnej kuchyni. Vyspovedá ho Ján Chovanec, šéfredaktor VisitChef
10:50-11:00Coffee break v podaní Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera
11:10- 12:00Ako na dotácie v praxi?
12:00-12:45Obed v podaní spoločnosti KEMA a Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera
12:50-13:40Študenti ako nosný artikel. V diskusii vyspovedáme riaditeľa Šimák Zámok Pezinok, riaditeľa Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera a majiteľku boutiquového konceptu Collette a súťaže pre študentov budúcich šéfkuchárov, Next Chef
29.9.2023
9:00:00-9:15Príhovor moderátora a organizátorky
9:20-10:00Tajomstvo najlepších. Aká bola cesta za úspechom oceňovaných šéfkuchárov Daniela Tilingera, Lukáša Heska a Martina Nováka? diskusia s Janom Visit Chef
10:00-10:30Ako si vybrať víno do prevádzky? Poradí vám Miroslav Balla zo Selaví.
10:30- 10:45Coffee Break od J58 Sandwich bar
10:45 – 11:30Ako motivovať kľúčových zamestnancov v gastronómií? Prezradí vám lektorka Lucia Mešková.
11:30 – 12:10Ako na dobrý web prevádzky? Poradia Imrich Kováľ a Katka Ďurčová
12:10 – 13:00Obed – live cooking v podaní hotela Thermia Palace ***** a spoločnosti KEMA
13:00 – 13:45Autentický leader s top CEO žien v ĆR v kategórií interim & HR, Simonou Myslkovjanovou
13:45 – 14:30Ako pracovať s bonitnou klientelou? Diskusia s Tatianou Nevolnou z KOCR Piešťany s manažmentom z hotela Thermia Palace *****, Hotela Lomnica ***** a Double Tree by Hilton Bratislava ****
14:30 – 14:50Coffe Break v podobe francúzskeho snenia od Rebarbory z Trnavy
14:50 – 15:40Ako vytvoriť podnik, ktorý prežije – a možno aj nie? Miška Králiková vyspovedá Ivet Novotnú – Ivet.sk, Mareka Beníkovského z Aurelica na Liptove a Viliama Pavlovského z Chlieb a Láska.
15:45-16:30Exkluzívny hosť z Londýna Rastislav “Rasty” Kasár a jeho kávová cesta za úspechom
16:30Tombola

29.9. 2023 workshopy pre Gastrolove generácia ZET:

10:45 -11:30 Milan Markovič Effectix : Zvýraznite svoju firmu na Googli vďaka Google Place

13:00 – 13:45 Ako na dokonalé PR vášho podniku, alebo ako zaujať média so Simonou Budinskou z Kavickari.sk