Na aké témy sa môžete v roku 2024 tešiť?
Ako motivovať personál vo svojom podniku aby stále miloval, to čo robí? A nemusí to byť len peniazmi.
Ako na sociálne siete aby sme začali byť viditeľní a zarábať?
Stvorila som sen a prežila som. O tom, že vytvoriť dokonalý konceptnie je prechádzka ružovou záhradou a na čo všetko sa musíte pripraviť.
Od šúpania zemiakov ku šéfkuchárskym hviezdam. Najoceňovanejší slovenskí šéfkuchári, a ich cesta.
Keď počasie bojuje proti nám, je dôležité hľadať cesty. Jednou z nich môže byť aj gastroturistika. Ako ju vytvoriť?
Zero – waste v profesionálnej kuchyni? Ako sa nastaviť na nové trendy, ktoré začínajú vyžadovať klienti? + praktické ukážky varenia.
Zlatý bod programu bude škola etikety od certifikovanej školiteľky na etiketu z Paríža, Lucie Sandrin Breznayovej, ktorá sa pozrie aj na najväčšie faux pas na Slovensku z pohľadu zahraničných turistov.
(na programe ešte stále pracujeme a snažíme sa vám priniesť tie najzaujímavejšie osobnosti zo sveta slovenskej gastronómie)