(ne)konferencia Gastrolove 2024

Všetci gastronadšenci sa stretnú aj túto jeseň v Piešťanoch na najoriginálnejšom evente z produkcie portálu Kavickari.sk. Naša (ne)konferencia Gastrolove ukázala, že vie nastaviť latku skutočne vysoko. Dajme si aspoň malú ochutnávku.
 
Pokiaľ pracujete, alebo študujete v oplasti gastronómie a cestovného ruchu, nenechajte si ujsť pozvanie na najoriginálnejšiu gastronomickú akciu roka pod názvom (ne)konferencia Gastrolove.

Silné témy, skvelí spíkri, vlastné skúsenosti, know-how… Vo viacchodovom celodennom menu plnom emócii si ich vychutnáte so skvelým cateringom a, samozrejme, výbornou kávou.

Pokiaľ si radi doprajete pôžitok, degustujete, objavujete, rozširujete svoje obzory a vedomosti, tak vás srdečne pozývame na (ne)konferenciu Gastrolove. Tá sa tento rok bude konať 27.9. 2024, pri príležitosti Dňa cestovného ruchu. 


 

 
Gastrolove je o tom, ako žiť v a prežiť v gastronómii s láskou
 
(ne)konferencia Gastrolove už po piatykrát prinesie kvalitný program, výborných spíkrov, zaujímavých vystavovateľov a špičkový catering. A najmä otvára témy, ktoré ostávajú za dverami porád manažmentu, či na popísaných stránkach diárov.

Ako aj po iné roky, aj teraz má podujatie charitatívny rozmer, pretože zisk zo vstupného venuje na Adamka Mončeka, ktorý trpí achondroplaziou a podstupuje ročnú liečbu, ktorá stojí do 200 000 eur.
 
Minulé ročníky nám ukázali, ako je veľmi dôležité priniesť v špičkovej kvalite podujatie, ktoré je cenovo prístupné každému a zároveň nikoho o nič neukracuje – ba naopak. Dokáže spájať managerov, šéfkuchárov, podnikateľov, študentov i milovníkov gastronómie na jednom mieste. V otvorenej a úprimnej debate na i mimo pódia”, poukazuje na unikátnosť (ne)konferencie Gastrolove Simona Budinská, organizátorka podujatia a zakladateľka gastronomického portálu Kávičkári.sk a projektov Gastrolove.


Gastrolove 2024 – nadupaný program, silné mená a plno pôžitkov
 
Unikátne eventové priestory Elektrárne Piešťany sú domovskou scénou podujatia a počas jedného dňa sa premenia na svet plný pôžitkov a radostí cestovného ruchu. So silným zameraním na gastronómiu, ako už názov napovedá.

Na aké témy sa môžete v roku 2024 tešiť?

Ako motivovať personál vo svojom podniku aby stále miloval, to čo robí? A nemusí to byť len peniazmi.

Ako na sociálne siete aby sme začali byť viditeľní a zarábať?

Stvorila som sen a prežila som. O tom, že vytvoriť dokonalý koncept nie je prechádzka ružovou záhradou a na čo všetko sa musíte pripraviť.

Od šúpania zemiakov ku šéfkuchárskym hviezdam. Najoceňovanejší slovenskí šéfkuchári, a ich cesta.

Keď počasie bojuje proti nám, je dôležité hľadať cesty. Jednou z nich môže byť aj gastroturistika. Ako ju vytvoriť?

Zero – waste v profesionálnej kuchyni? Ako sa nastaviť na nové trendy, ktoré začínajú vyžadovať klienti? + praktické ukážky varenia.

Zlatý bod programu bude škola etikety od certifikovanej školiteľky na etiketu z Paríža, Lucie Sandrin Breznayovej, ktorá sa pozrie aj na najväčšie faux pas na Slovensku z pohľadu zahraničných turistov.

(na programe ešte stále pracujeme a snažíme sa vám priniesť tie najzaujímavejšie osobnosti zo sveta slovenskej gastronómie)


Slovenské pražiarne, víno, ocenené výživové doplnky a mnoho ďalšieho

 
Gastrolove je interaktívne. Doloví vám si odpočinúť, či pokecať pri dobrej káve. Silno podporuje networking, a preto nám na výbere partnerov nesmierne záleží.

Catering zabezpečený spoločnosťou KEMA, luxusným päťhviezdičkovým Hotelom Thermia Palace a študentami z Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera sú zárukou kvality.

Ako každý rok i tento sa v poobednej časti objavia luxusné francúzske dezerty od Barbory Martinusovej z Rebarbory.

Počas celého dňa bude k dispozícii aj degustácia vystavovateľov. Trojlístok skvelých slovenských pražiarní, 9 Grams Coffee zo Žiliny, Mlsnacava z Banskej Bystrice a Casa del Caffé z Bratislavy, sa postarajú o pravidelnú dávku prvotriednej kávy. Pridá sa k nim aj spoločnosť Gastrovia Group so svojou kávou Kaffa, ale aj osviežujúcimi limonádami a drinkami.

Ak by ste mali chuť na gin, či skvelý likér, svoj prezentačný stánok tu ako každý rok bude mať aj unikátny GIN TOISON.

Mimoriadne chutné vegánske pralinky – aj tie budete môcť ochutnať od Martiny Kravcovej a jej Plain Power.

Unikátne a s logom Great Taste oceňované výživové doplnky, aj to je MONK Nutritions. Ich antistres ritual je skutočným rituálom pre upokojenie tela i duše po náročnom dni v práci.

Vygravírovať si vlastný vzor, či logo na pohár budete môcť so spoločnosťou JTF partnership, ktorá zastupuje aj značku RONA.

 a mnoho ďalších skvelých partnerov a prekvapení.
 

 
Sme baby i dog friendly
 
Tak, ako aj minulý rok i teraz sme mysleli na mamičky a rodiny s deťmi, ktoré by si chceli vychutnať toto podujatie.


Pokojne si vezmite aj detičky. Ak nebudu vedieť na podujatí obsedieť, pokojne s nimi môžete vyjsť do príjemnej záhradky, či do pokojného destkého kútika, ktorý bude plne vybavený najkrajšími hračkami a prebaľovacím pultom.
 
Rovnako nebude chýbať ani obľúbená tombola plná skvelých cien.
 
Na zero waste vlne sa vezieme aj tento rok. Udržateľnosť je blízka nielen nám, ale rovnako k nej vzhliada aj Elektrárňa Piešťany. Organizátori preto pripravujú všetko tak, aby bola čo najviac vyzdvihnutá myšlienka bezodpadovosti.
 

Pokiaľ si chcete chytiť svoju vstupenku na toto podujatie, neváhajte. Vstupenka na toto podujatie, je vďaka Hlavnému partnerovi TTSK a ďalším partnerom a sponzorom, len 35 eur.

text: TS (ne)konferencia Gastrolove
 
 
 Kúpte si svoj lístok za výhodných 35 eur ešte dnes!